Haarwerken

Haartuitval heeft tal van verschillende oorzaken, bijvoorbeeld erfelijkheid, hormonen, alopecia, medicijnen, bestraling, brandwonden,etc.

Emotioneel gezien is dit voor veel mensen een zware dobber en gaat gepaard met enorme onzekerheid. Gelukkig is er een ontzettende mooie ontwikkeling geweest de afgelopen jaren op het gebied van haarwerken waardoor deze niet meer van echt te onderscheiden zijn. De mogelijkheden zijn enorm en dit bespreken we graag in een intakegesprek met je.

Wanneer je een intakegesprek boekt voor een haarwerk nemen wij uitgebreid de tijd om samen je wensen en de mogelijkheden door te nemen. Dit gebeurt uiteraard in een prive setting en hier is verder niemand bij aanwezig. Is de drempel te hoog om naar de salon te komen? Geen probleem! Wij komen graag naar jou.

Wat wij u bieden

  • Wij regelen alles met bijna elke zorgverzekeraar, u heeft er geen omkijken naar

  • Privacy en discretie

  • Thuisbezoek is mogelijk

  • Levering binnen 24 uur (of wanneer u het wenst)

  • Ruime keuze uit haarwerken en haarstukjes

  • Gedurende de gehele draagtijd van een haarwerk persoonlijke begeleiding

Benieuwd naar de mogelijkheden?

U kunt ons bereiken via mail, whatsapp of telefonisch op 0627885205

Wij zijn goed bereikbaar en hebben gratis parkeergelegenheid.

Alles wat te maken heeft met haarproblemen, haaruitval en haartoevoegingen is onze specialisatie. Hierdoor zijn we in staat om u te voorzien van een perfect passend haarwerk en advies.

Haarwerk voorbeelden

Chemotherapie

Je hebt een verschrikkelijke diagnose gehad en je leven staat op zijn kop. Er zijn zoveel vragen en vaak te weinig antwoorden. Een van deze vragen is: ‘ Word ik kaal ?” Bij verscheidene chemotherapieën is dit helaas wel het geval. Wanneer je weet dat je chemotherapie nodig hebt dan is het van belang om zo snel mogelijk een afspraak te maken zodat we een intake plaats kunnen laten vinden.

Wij snappen dat je hoofd er helemaal niet naar staat, maar het is belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van jouw haar zodat we een haarwerk kunnen uitzoeken wat aansluit op jouw haartype, dikte en lengte. Zo kunnen we een zo natuurlijk mogelijk haarwerk samenstellen waarbij je je prettig kan voelen.

Voel je vrij om familie of vrienden mee te nemen naar onze afspraak zodat je altijd een extra klankbord hebt en natuurlijk steun. De afspraken vinden ten alle tijden plaats in een privé aangelegenheid waarbij dus niemand anders aanwezig is.

Wil je liever dat wij naar jou komen? Ook dit is mogelijk en voor ons geen enkel probleem!

Afspraak maken

VERGOEDING HAARWERKEN ZORGVERZEKERAAR

De aanschaf van een haarwerk of haarstukje kost geld. De prijzen hiervan zijn heel uiteenlopend en afhankelijk van veel factoren. Vanuit de basisverzekering wordt een deel hiervan vergoed.

Wij regelen al het papierwerk voor u!

ONTVANG DE MAXIMALE VERGOEDING

Wij zijn door bijna alle zorgverzekeraars gecontracteerd dit betekent dat u uw maximale vergoeding krijgt als u bij ons een haarwerk of haarstuk aanschaft. We nemen de zorg van de financiële afhandeling graag van u over en regelen de papieren rompslomp direct met uw verzekeraar. Het verzekerde bedrag wordt dan rechtstreeks gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar, zodat u alleen de eventuele eigen bijdrage bij ons hoeft af te rekenen.

VGZ heeft helaas momenteel een stop op het aannemen van haarwerksalons, maar u kunt gewoon bij ons terecht als u via het VGZ bent verzekerd! U krijgt van ons een offerte/factuur die u zelf kan indienen en VGZ maakt het bedrag naar u over.

Aanschaf via uw zorgverzekering is mogelijk. Wanneer door enige oorzaak uw haar meer uitvalt dan normaal is of zich kale plekken voordoen, kunt u uw huisarts verzoeken een medische indicatie uit te schrijven voor een haarwerk.

BASISVERZEKERING

Vanuit de basisverzekering wordt in 2024 voor iedereen € 465,– euro van een haarwerk of haarstuk vergoedt. Dat is dus voor iedereen gelijk. Uw aanvullende verzekering is dan bepalend voor het bedrag wat u nog extra vergoedt krijgt.

VERGOEDING AANVULLENDE VERZEKERING

De aanvullende vergoedingen verschilt per verzekeraar. Neem contact op met uw verzekeraar om te kijken of u hiervoor in aanmerking komt.