HAARVERLENGING

Een van de belangrijkste aspecten voor een verzorgd uiterlijk is het haar. Met Tape-in Extensions is het mogelijk een haarverlenging en/of verdikking volledig aan te passen naar uw wens. Met 100% echt haar, een natuurlijk resultaat en zonder schade aan te brengen aan uw eigen haar zijn Tape-in Extensions de ideale uitkomst. 

COLORING

Jean Paul Mynè geeft ons alle mogelijkheden om creatief aan te slag te gaan met kleuringen.  Ontdek de oneindige mogelijkheden met DOC, Color Juice en Navitas Organic Touch van Jean Paul Mynè.

OLAPLEX

Olapelx dringt diep binnen in het haar en beschermt de haarvezel van binnenuit tijdens de blondeer-, kleur- of omvormingsbehandeling. Olaplex voorkomt haarbreuk en repareert de verbroken zwavelbruggen in het haar

NOIR Stockholm

Noir Stockholm is een lijn van compromisloze haarverzorgingsproducten. De beste natuurlijke grondstoffen staan aan de basis van de producten van Noir Stockholm, hun werkzaamheid is te danken aan moderne state-of-the-art formules. Het resultaat is een exclusieve lijn van unieke, voedende, lichtgewicht shampoos, conditioners en treatments en ook van verzorgende, maar toch uitermate effectieve stylingproducten.

MEDICEUTICALS

Dermatologische verzorgingsproducten voor een optimale conditie van haar en hoofdhuid. De producten zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar.

VAN FESTIVAL TOT BRUILOFT

Bedrijfsuitjes, feesten, bruidskapsels en exclusieve boekingen, voor elke gelegenheid kunt u terecht Bij Bjorn.

AURUM Collection