HAARVERLENGING

Haarverlenging, haarverdikking, of gewoon beide? Het is allemaal mogelijk met de nanowefts van The Hair Agency.

Het haar wordt bevestigd door middel van kleine siliconen ringen en draad. Gemiddeld blijven de wefts tussen de 5 en 8 weken zitten, waarna ze eenvoudig opnieuw geplaatst kunnen worden. Bij gebruik van de juiste verzorgingsproducten kunnen de extensions een jaar tot anderhalf jaar gedragen worden voordat ze eventueel vervangen moeten worden.

Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar, maar wat dit haar nu zo bijzonder maakt is dat het gewoon door professionals gekleurd kan worden, zonder dat de kwaliteit van de extensions achteruit gaat. Door deze ontwikkeling hebben wij als haarstylisten de vrijheid om de extensions volledig te laten blenden met het eigen haar voor een natuurlijk resultaat.

 

The Hair Agency

The new evolution of hairextensions in The Netherlands 

COLORING

Jean Paul Mynè geeft ons alle mogelijkheden om creatief aan te slag te gaan met kleuringen.  Ontdek de oneindige mogelijkheden met DOC, Color Juice en Navitas Organic Touch van Jean Paul Mynè.

NOIR Stockholm

Noir Stockholm is een lijn van compromisloze haarverzorgingsproducten. De beste natuurlijke grondstoffen staan aan de basis van de producten van Noir Stockholm, hun werkzaamheid is te danken aan moderne state-of-the-art formules. Het resultaat is een exclusieve lijn van unieke, voedende, lichtgewicht shampoos, conditioners en treatments en ook van verzorgende, maar toch uitermate effectieve stylingproducten.

MEDICEUTICALS

Dermatologische verzorgingsproducten voor een optimale conditie van haar en hoofdhuid. De producten zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar.

VAN FESTIVAL TOT BRUILOFT

Bedrijfsuitjes, feesten, bruidskapsels en exclusieve boekingen, voor elke gelegenheid kunt u terecht Bij Bjorn.